Welkom Tekst

Vulpunt Online is een onderdeel van Vulpunt Leeuwarden

 

Welke al opereert sinds 1 maart 2006.
Het bedrijf verkoopt inktpatronen, toners, navulinkt en aanverwante artikelen. Tevens kunt u bij ons terecht voor kantoor artikelen, datastorage, multimedia, kantoor machines e.d.


U dient via de site te bestellen en te betalen, en krijgt van ons bericht wanneer uw bestelling verzonden of op de afhaalbestemming beschikbaar is.

In onze webshop kunt u andere prijzen aantreffen dan in onze winkel op de Schrans, dit heeft te maken met de marktwerking. Daarom kunt u internet-bestellingen alleen thuis of op een Innamepunt laten afleveren. Prijzen in onze webshop zijn niet geldig in de Winkel op de Schrans 117 te Leeuwarden. Klachten dient u via de mail aan ons kenbaar te maken, desgewenst nodigen wij u dan uit voor afhandeling in onze winkel op de Schrans 117 te Leeuwarden.

 

 

Hoog in het vaandel staan bij ons kwaliteit, snelle levering en een correcte afhandeling van zaken zoals reclamaties. Het meest belangrijk vinden wij echter de service en aftersales naar de klant toe. Zo hanteren wij bijvoorbeeld een ‘niet goed, geld terug’ garantie en staan wij tevens altijd tot uw beschikking als er vragen en/of problemen zijn. U kunt ons daarvoor bellen tot 17.00 uur ’s middags en natuurlijk ook in het weekend. Zijn wij onverhoopt niet te bereiken, kunt u een mailbericht sturen aan: info@vulpunt-online.nl

 

Op sommige van de gebruikte afbeeldingen rust copyright van de eigenaren. Tenzij anders aangegeven, zijn alle op deze site gebruikte logo’s en merknamen eigendom van de diverse eigenaren en dienen uitsluitend als herkenning van en verwijzing naar de diverse producten.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Vulpunt-online.nl

Schrans 117 - 8932 ND Leeuwarden

T: 058 - 2135081 - F: 058 - 2163877
E: info@vulpuntleeuwarden.nl

Deze website maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, , we slaan geen persoonlijke gegevens op.